Badminton Opava

            Home | Badmintonový obchod | SK p.e.m.a. Opava

 

 

Badminton Opava

 

        Žáci a junioři
        Fotogalerie
        Rakety Yonex

TURNAJ JEDNOTLIVCŮ - SOBOTA 22.2.2014
 
Oddíl badmintonu při SK p.e.m.a. Opava pořádá další turnaj sezóny 2013/2014 ze seriálu GRAND PRIX BAD OPAVA ve dvouhrách
 
 
- Startovní listina
 
Místo: Tělocvična ZŠ Otická ulice, Otická 18, 746 01 Opava
 
Termín: Sobota – 22. února 2014
 
Účast: Právo účasti mají hráči, kteří nejsou a nebyli registrováni v Českém badmintonovém svazu ani v zahraničních badmintonových svazech, případně se aktivně neúčastní turnajů těmito svazy organizovaných (tj. nefigurují ve svazových žebříčcích). Individuální případy řeší pořadatel.
 
Časový program: Vstup do tělocvičny + prezentace 8.20, losování 8.45, zahájení hry 9.00, předpokládaný konec 17:00
Míče: Pořadatel dodává plastové míče s korkovou hlavou Yonex Mavis 350 Yellow, rychlost – modrý proužek, žlutý nylon.
 
Disciplíny: Dvouhra (muži i ženy v jednom společném turnaji)
 
Systém hry: Dvouhra mužů: švýcarský systém (losováno programem Švýcar – www.losovani.wz.cz), počet kol a délka setů dle počtu účastníků, předpoklad = švýcar na 6 kol. Vzhledem k mizivé účasti v předchozích turnajích si pořadatel vyhrazuje právo sloučit soutěž mužů a žen při přihlášení méně než 6 startujících. Pořadí žen bude vyhlášeno dle jejich umístění samostatně.
Při nasazení bude zohledněno umístění v průběžné tabulce soutěže GP BAD Opava (www.bad-opava.wz.cz).
 
Přihlášky: Přihlášky je možno podávat elektronickou poštou na adresu selingr@centrum.cz. Příjem přihlášek bude ukončen ve středu 19.2.2014. Počet a seznam přihlášených bude průběžně zveřejňován na stránce www.badmintonopava.cz/220214.htm.
 
Startovné činí 200 Kč
 
Počet startujících je omezen kapacitou tělocvičny, maximální součet počtu účastníků ve všech plánovaných turnajích je 36, proto přihlášku nenechávejte na poslední chvíli, pořadatel má právo při naplnění turnaje příjem přihlášek ukončit i před termínem.
Pravidla: Hraje se podle poslední verze pravidel Českého badmintonového svazu – více na www.czechbadminton.cz

Propozice ke stažení ve formátu PDF

Další informace:

Abychom vyšli vstříc i začínajícím hráčům, vyhlašujeme odehrání soutěže mužů ve dvou samostatných turnajích (A – pokročilí, B – začátečníci). Pokud máte o start v „turnaji B“ zájem, uveďte to v přihlášce. Turnaj B je uzavřen pro hráče do 20. místa GP Bad. Turnaj B bude odehrán jen v případě dostatečného zájmu (min. 10 startujících). Vzhledem k malému počtu přihlášek do turnaje B bude pořádán společný turnaj všech přihlášených.

Upozorňujeme na nutnost startu v čisté obuvi se světlou podrážkou, která nezanechává stopy na podlaze.

Všichni hráči startují na vlastní zodpovědnost. Česká společnost tělovýchovného lékařství doporučuje i pro účastníky rekreačních turnajů neregistrovaných absolvování zdravotní prohlídky v intervalu 1 roku.

Hlavní pořadatel a rozhodčí: Ing. Milan Selingr, Ondříčkova 30, 746 01 Opava, mobil 607 993 155

e-mail : selingr@centrum.cz

Podáním přihlášky a prezentací na turnaji vyslovuje účastník souhlas se zněním těchto propozic.

Aktuální i starší Informace o turnajích neregistrovaných hráčů a nejnovější verzi propozic najdete na stránkách www.bad-opava.wz.cz, pro aktuální informace sledujte stránky oddílu badmintonu www.volny.cz/badminton a www.badmintonopava.cz

 


Copyright © Ing. Milan Selingr 2013-2014 (aktualizace 20.2.2014) TOPlist